Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim

Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim bestaat sinds 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig amateur symfonieorkest met meer dan vijftig leden. Uit de leden van het orkest is een kamerorkest geformeerd dat zelfstandig uitvoeringen verzorgt. De bezetting is een kleine strijkersgroep, naar behoefte aangevuld met blazers. Het kamerorkest wordt regelmatig ingezet voor het begeleiden van koren.

concert
voor ondernemers 2 juni
Zaterdag 2 juni speelt het kamerorkest van Sjosjanim voor zakenkringen van Woord & Daad, in de koepelkerk van Renswoude.
concert
22 september
Onze concertserie staat dit jaar in het teken van Scandinavische sferen. Op het programma staan werken van Grieg, Gade, Berwald en Sibelius. Het eerste concert van deze serie vindt plaats op zaterdag 22 september in de Burgwalkerk in Kampen.
concert
29 september
Onze concertserie staat dit jaar in het teken van Scandinavische sferen. Op het programma staan werken van Grieg, Gade, Berwald en Sibelius. Het eerste concert van deze serie vindt plaats op zaterdag 29 september in de Taborkerk in Ede.
concert
13 oktober
Onze concertserie staat dit jaar in het teken van Scandinavische sferen. Op het programma staan werken van Grieg, Gade, Berwald en Sibelius. Het eerste concert van deze serie vindt plaats op zaterdag 13 oktober in de Immanuëlkerk in Barendrecht.