Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim

Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim bestaat sinds 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig amateur symfonieorkest met meer dan vijftig leden. Uit de leden van het orkest is een kamerorkest geformeerd dat zelfstandig uitvoeringen verzorgt. De bezetting is een kleine strijkersgroep, naar behoefte aangevuld met blazers. Het kamerorkest wordt regelmatig ingezet voor het begeleiden van koren.

concert
12 oktober
Ook dit najaar geeft Symfonieorkest Sjosjanim weer een concertserie. Dit jaar werken we samen met pianist Laurens de Man, met wie we het 5e Pianoconcert van Beethoven gaan spelen. Het eerste concert vindt plaats in de Grote Kerk in Elburg.
concert
2 november
Het tweede concert van onze concertserie vindt plaats in de Janskerk in Utrecht. Samen met pianist Laurens de Man laten we u het 5e Pianoconcert van Beethoven en de 4e Symfonie van Schubert horen.

Vacature dirigent

Vanwege het vertrek van onze huidige dirigent Mark Snitselaar zijn we op zoek naar een nieuwe dirigent. Klik op de knop hieronder om de volledige vacature te zien. 

Concertserie 2014

Symfonieorkest Sjosjanim